Rene ord om vejret i Bulgarien

Naturligvis er vejret i Bulgarien en stærkt medvirkende årsag til at landet er blevet så populært er turistmål. I sommermånederne er vejret næsten altid godt. Da vi var i Bulgarien i slutningen af juni / starten af juli var der dog også et par dage med voldsomt regnvejr. Og hvis det regner så meget, så er Sunny Beach ikke det fedeste sted at være.
Vejret i Bulgarien viser her sin dårlige sideHvis man er ung på drukferie, er det måske lidt ligegyldigt om der er et par dage med regnvejr, for så tilbyder Sunny Beach et omfattende forlystelsesliv med et hav af barer og diskoteker. Men hvis man ikke er på drukferie, så er der ikke vanvittigt meget at lave i Sunny Beach når det regner.
Den ene af regnvejrsdagene vi havde dernede, hyggede vi med spil på hotelværelset, og den anden dag med dårligt vejr tog vi til Bourgas (større by ca. 40 minutters kørsel fra Sunny Beach).
Heldigvis var det godt vejr de fleste af dagene vi var dernede, og når vejret i Bulgarien viser sig fra sin bedste side, så er det et dejligt sted at være på charterferie. Vi nød at ligge og bade ved stranden og poolen, og sidde og spille spil i solen på terassen.
Om vinteren er vejret i Bulgarien perfekt til skiferie, og landet er et godt alternativ til traditionelle vinter destinationer som Norge, Sverige, Frankrig og Østrig.

Mange danskere er blevet så glade for vejret i Bulgarien, at de har foretaget et boligkøb i bulgarien. Boligen bruger de fleste både selv og lejer ud.

Tilbage til rene ord om rejse til Bulgarien

Nedenfor kan du se hvordan vejret i Bulgarien er netop nu. Klik på banneret for flere detaljer eller se vejrudsigten hos DMI.
Click for Burgas, Bulgaria Forecast